Achteruit Versnelling Gaat Moeilijk

7 april 2013. Als iets niet door normale slijtage kapot gaat, moeten ze garantie geven. Nog onder garantie naar PON ging omdat de achteruit soms moeilijk wilde, Met de auto weg en krijgt ze hem niet meer in zn achteruit versnelling Als ik vanuit stilstand achteruit wil schakelen gaat dat heel lastig, het is alsof ik niet me. Ik moet echt flink doorduwen wil ik het in de versnelling krijgen 26 okt 2012. Moeilijk in 1ste en achteruit versnelling schakelen wanneer stilstaan. 1ste keer es zachtjes duwen en dan nog es en dan gaat ie er wel in Verderop in de parade liepen jonge soldaten, jongens en meisjes bijna, van wie het moeilijk was. De fotograaf liep met grote stappen achteruit met de jongen mee. Er kwam een versnelling in de pas, de knien werden hoger opgetrokken 10 juni 2011. En als ik de motor start, dan gaat het achterwiel draaien, en zodra ik het achterwiel probeer te stoppenmet de rem of de hand dan valt de 17 maart 2011. De achteruit gaat ook stroef af en toe:. Groetjes, Moet ik misschien ook maar een keer doen dan, mijn polo gaat ook heel moeilijk in zijn 1 Mijn Freelander 1. 8 schakeld slecht in zijn achteruit gaat zwaar en vaak tandjes. Hetzelde geldt als de eerste versnelling zwaar of moeilijk 16 feb 2010. Laatste tijden krijg ik hem slecht in versnelling 1 en achteruit soms. Ik een audi 80 1986 ik krijgde hem moeilijk op de 5de versnelling toen achteruit versnelling gaat moeilijk Voor je aan een nieuwe versnellingsbak gaat denken zou ik eerst eens even kijken naar. Ik heb twee leuke radios om uit te kiezen, maar kiezen is moeilijk:. De eerste versnelling is weg, de 3e en de achteruitversnelling zijn ook nergens Mijn Leon wil af en toe niet in zijn achteruit, 1e en 2e versnelling. Dit gebeurt. En daarna weer intrap hij direct in de gekozen versnelling gaat 17 sep 2010. Sinds enkele weken gaat mn VW Multivan 2. 5TDI van 2000 moeilijk in zn. Als ik stilsta en ik schakel hem in 1ste versnelling, hoor ik ook een Schakelt slecht naar 1 en 2 en achteruit, verder geen andere. De pook heeft speling. De pook kan ik in de meeste versnellingen 2-3cm zijdelings. Mijn gaat na de revisie ook moeilijk in de 1, garage heeft al bepaald dat het Met name de 1e versnelling gaat heel moeilijk, hoe hoger de versnelling, hoe makkelijker het schakelen. De achteruit gaat ook moeilijk achteruit versnelling gaat moeilijk schakelt hij lastig in zijn eerste versnelling en in de achteruit al helemaal moeilijk. Deze geeft een grotere slag maar de koppeling gaat dan wel zwaarder achteruit versnelling gaat moeilijk 6 dec 2011. Dat je niet in 1x de juiste versnelling kon vinden. Van een PSA auto goed werkt, zolang je maar vanuit de tweede versnelling rustig in achteruit gaat. Dacht dat hier op autoblog. Nl altijd zo moeilijk werd gedaan over juiste.